Všetky kategórie

...
9999901
Novinka

Enartis ML Silver na 2,5hl

baktérie na kyselinu jablčnú

Obj. č.: 9999901
Výrobca: ENARTIS IT
20,40 €
bez DPH: 17,00 €
  • Podrobný popis
EnartisML SILVER  2,5 hl
Bez alergénov-Povolené pre BIO vína-Vegan
Vybraný kmeň Oenococcus oeni, EnartisML Silver, zaisťuje, že proces rozkladu kyseliny jablčnej prebieha aj vo veľmi ťažkých podmienkach, dokonca aj pri vysokom obsahu alkoholu a polyfenolov a nízkom pH.Zlepšuje ovocné arómy
a komplexnosť, zachováva farebnú intenzitu červených vín. Tolerancia alkoholu > 15 %; Tolerancia pH > 3,1.
Aplikácia: sekvenčné očkovanie; koinokulácia; vo veľmi ťažkých podmienkach; zvýšiť ovocné arómy
Návod na použitie :                                                                                                                                                        Obsah vrecka rehydratujte v 20-násobku svojej hmotnosti vody bez chlóru medzi 20-23°C. Počkajte 15 minút. Zamiešajte a potom naočkujte priamo do vína, ktoré sa má upravovať. Miešajte uzavretým prečerpávaním.Teplotu vína udržujte na cca 18°C  až do konca fermentácie. Odporúčame naočkovať baktérie na konci alkoholovej fermentácie, po prvom stáčaní.*V červenej farbe vinifikácie, môže sa pridať počas postfermentačnej macerácie.*Súčasné použitie betaglukanázy neovplyvňuje jablčno-laktickú aktivitu.                                                                         Do fermentovaného vína by sa pred očkovaním nemal pridávať žiadny SO2. Odporúčame pridávať SO2 do vína hneď po ukončení jablčno-mliečnej fermentácie, aby ste sa vyhli možnej  produkcii kyseliny octovej domácou flórou.
Skladovanie: Uzavreté balenie: skladujte pri -18°C.  Niekoľko dní mimo mrazničky pri teplotách pod  25°C   nepokazí produkt. Zabráňte vystaveniu teplotám nad 25°C. Otvorené balenie: dôkladne uzavrite a skladujte pri teplote -18°C.
Dávka na: 2,5 hl

Podobné výrobky

Používaním stránok prevádzkovateľa súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií OK