- +421 917 134 022
- objednavkyalfavpz.sk
Všetky kategórie
- Vinárske potreby
Vinárske potreby
Naspäť - Záhrada, vinica
Záhrada, vinica
Naspäť- Osivá
- Cibuľoviny
- Zemiaky sadbové
- Náradie a doplnky
- Pestovateľské doplnky
Pestovateľské doplnky
Naspäť - Viazací materiál
- Naša vinotéka
- Voľný čas
- Chovateľské potreby
Chovateľské potreby
Naspäť - Viniče - stolové odrody
- Sklo obalové
- Výživa rastlín
- Ochrana rastlín
- Stroje a technické pomôcky
- Ovocné stromy a bobuľové kríky
- Obalový materiál
- Destiláty
9999901 Enartis ML Silver na 2,5hl
Kategórie
Enartis ML Silver na 2,5hl
baktérie na kyselinu jablčnú
Obj. č.: 9999901
Výrobca: ENARTIS IT
20,40 €
bez DPH: 17,00 €
- Podrobný popis
EnartisML SILVER 2,5 hl
Bez alergénov-Povolené pre BIO vína-Vegan
Vybraný kmeň Oenococcus oeni, EnartisML Silver, zaisťuje, že proces rozkladu kyseliny jablčnej prebieha aj vo veľmi ťažkých podmienkach, dokonca aj pri vysokom obsahu alkoholu a polyfenolov a nízkom pH.Zlepšuje ovocné arómy
a komplexnosť, zachováva farebnú intenzitu červených vín. Tolerancia alkoholu > 15 %; Tolerancia pH > 3,1.
Aplikácia: sekvenčné očkovanie; koinokulácia; vo veľmi ťažkých podmienkach; zvýšiť ovocné arómy
Návod na použitie : Obsah vrecka rehydratujte v 20-násobku svojej hmotnosti vody bez chlóru medzi 20-23°C. Počkajte 15 minút. Zamiešajte a potom naočkujte priamo do vína, ktoré sa má upravovať. Miešajte uzavretým prečerpávaním.Teplotu vína udržujte na cca 18°C až do konca fermentácie. Odporúčame naočkovať baktérie na konci alkoholovej fermentácie, po prvom stáčaní.*V červenej farbe vinifikácie, môže sa pridať počas postfermentačnej macerácie.*Súčasné použitie betaglukanázy neovplyvňuje jablčno-laktickú aktivitu. Do fermentovaného vína by sa pred očkovaním nemal pridávať žiadny SO2. Odporúčame pridávať SO2 do vína hneď po ukončení jablčno-mliečnej fermentácie, aby ste sa vyhli možnej produkcii kyseliny octovej domácou flórou.
Skladovanie: Uzavreté balenie: skladujte pri -18°C. Niekoľko dní mimo mrazničky pri teplotách pod 25°C nepokazí produkt. Zabráňte vystaveniu teplotám nad 25°C. Otvorené balenie: dôkladne uzavrite a skladujte pri teplote -18°C.
Dávka na: 2,5 hl
Bez alergénov-Povolené pre BIO vína-Vegan
Vybraný kmeň Oenococcus oeni, EnartisML Silver, zaisťuje, že proces rozkladu kyseliny jablčnej prebieha aj vo veľmi ťažkých podmienkach, dokonca aj pri vysokom obsahu alkoholu a polyfenolov a nízkom pH.Zlepšuje ovocné arómy
a komplexnosť, zachováva farebnú intenzitu červených vín. Tolerancia alkoholu > 15 %; Tolerancia pH > 3,1.
Aplikácia: sekvenčné očkovanie; koinokulácia; vo veľmi ťažkých podmienkach; zvýšiť ovocné arómy
Návod na použitie : Obsah vrecka rehydratujte v 20-násobku svojej hmotnosti vody bez chlóru medzi 20-23°C. Počkajte 15 minút. Zamiešajte a potom naočkujte priamo do vína, ktoré sa má upravovať. Miešajte uzavretým prečerpávaním.Teplotu vína udržujte na cca 18°C až do konca fermentácie. Odporúčame naočkovať baktérie na konci alkoholovej fermentácie, po prvom stáčaní.*V červenej farbe vinifikácie, môže sa pridať počas postfermentačnej macerácie.*Súčasné použitie betaglukanázy neovplyvňuje jablčno-laktickú aktivitu. Do fermentovaného vína by sa pred očkovaním nemal pridávať žiadny SO2. Odporúčame pridávať SO2 do vína hneď po ukončení jablčno-mliečnej fermentácie, aby ste sa vyhli možnej produkcii kyseliny octovej domácou flórou.
Skladovanie: Uzavreté balenie: skladujte pri -18°C. Niekoľko dní mimo mrazničky pri teplotách pod 25°C nepokazí produkt. Zabráňte vystaveniu teplotám nad 25°C. Otvorené balenie: dôkladne uzavrite a skladujte pri teplote -18°C.
Dávka na: 2,5 hl
Podobné výrobky
9999717 1
Nutriferm OsmoBacti 5 g
1,20 €
9999901