Všetky kategórie

Zobrazené:1 - 0 produktov z 0
Manoproteíny a polysacharidy Každý deň sa čoraz viac vie o prínose manoproteínov a polysacharidov k stabilite a kvalite vína. Mnohí vinári si osvojili techniky, ako je predfermentačná studená macerácia, použitie maceračných enzýmov a sur lies starnutie (Sur lie ageing je, keď sa víno počas procesu zrenia udržiava v kontakte so svojimi kalmi), aby zvýšili obsah polysacharidov vo víne a pomohli získať vína s lepšími senzorickými vlastnosťami a stabilitou. Bohužiaľ, faktory ako časové obmedzenia, nedostatok miesta v nádrži alebo arómy v kaloch môžu tieto praktiky znemožniť. Pre tých, ktorí nedokážu využiť polysacharidy prirodzene obsiahnuté vo vlastných kaloch a hrozne, Enartis ponúka EnartisPro a Surlì, vínne polysacharidové prípravky na fermentáciu a dozrievanie vína.

Neboli nájdené žiadne výrobky

Používaním stránok prevádzkovateľa súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií OK