Všetky kategórie

Zobrazené:1 - 0 produktov z 0
Taníny plnia mnoho funkcií, ktoré sú veľmi užitočné pri výrobe vína: pôsobia ako antioxidanty, interferujú s aktivitou oxidáz, zlepšujú farebnú a proteínovú stabilitu, prispievajú k senzorickej kvalite vína, zabraňujú ružovnutiu a defektom „svetlom“. Keďže rôzny pôvod a vlastnosti tanínov môžu viesť k podstatne odlišným výsledkom, je potrebné venovať pozornosť výberu najlepšieho tanínu pre každú vinársku aplikáciu. V spolupráci s poprednými výskumnými centrami Enartis dlhé roky študoval exogénne taníny a ich účinky. Tieto štúdie umožnili Enartisu vybrať a vyrobiť komplexný rad tých najkvalitnejších vinárskych tanínov.

Neboli nájdené žiadne výrobky

Používaním stránok prevádzkovateľa súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií OK