- +421 917 134 022
- objednavky
alfavpz.sk
Všetky kategórie
- Vinárske potreby
Vinárske potreby
Naspäť - Záhrada, vinica
Záhrada, vinica
Naspäť- Osivá
- Cibuľoviny
- Zemiaky sadbové
- Náradie a doplnky
- Pestovateľské doplnky
Pestovateľské doplnky
Naspäť - Viazací materiál
- Naša vinotéka
- Voľný čas
- Chovateľské potreby
Chovateľské potreby
Naspäť - Viniče - stolové odrody
- Sklo obalové
Sklo obalové
Naspäť - Výživa rastlín
- Ochrana rastlín
- Stroje a technické pomôcky
- Ovocné stromy a bobuľové kríky
- Obalový materiál
- Výroba destilátov
53802801 SORBOSOL K 1 kg
SORBOSOL K 1 kg
Sorbosol K je vhodný pre použitie v nápojoch a potravinách
Obj. č.: 53802801
Výrobca: ENARTIS
37,97 €
bez DPH: 30,87 €
- Podrobný popis
Sorbosol K
Antimikrobiálne a antioxidačné stabilizačné činidlo Vegan
ZLOŽENIE E202 Sorban draselný 67,5 %, E224 Metabisulfit draselný 22,5 %, E300 Kyselina L-askorbová 10 %. Antimikrobiálny a antioxidačný stabilizátor na obmedzenie rizika opätovného kvasenia a vývoja nežiaducich mikroorganizmov vo vínach pripravených na plnenie do fliaš. Sorbosol K zaisťuje účinný antifermentačný a fungistatický účinok vďaka spojeniu sorbanu draselného a oxidu siričitého Sorbosol K má tiež antioxidačný účinok, ktorý zabezpečuje chemicko-fyzikálnu stabilitu vína. Použitie: Pri príprave vína na plnenie do fliaš zabraňuje riziku refermentácie a rozvoju nežiaducich mikroorganizmov vo fľaši. Mikrobiologická stabilizácia vína so zvyškovým cukrom. Mikrobiologická stabilizácia vína vo všetkých prípadoch, kde nie sú k dispozícii dostatočné technológie na zaručenie nízkej hladiny kontaminujúcich mikroorganizmov. Prevencia tvorby povrchových kvasiniek víno predávané v demižónoch. Dávkovanie: 20-40 g/hL .
Antimikrobiálne a antioxidačné stabilizačné činidlo Vegan
ZLOŽENIE E202 Sorban draselný 67,5 %, E224 Metabisulfit draselný 22,5 %, E300 Kyselina L-askorbová 10 %. Antimikrobiálny a antioxidačný stabilizátor na obmedzenie rizika opätovného kvasenia a vývoja nežiaducich mikroorganizmov vo vínach pripravených na plnenie do fliaš. Sorbosol K zaisťuje účinný antifermentačný a fungistatický účinok vďaka spojeniu sorbanu draselného a oxidu siričitého Sorbosol K má tiež antioxidačný účinok, ktorý zabezpečuje chemicko-fyzikálnu stabilitu vína. Použitie: Pri príprave vína na plnenie do fliaš zabraňuje riziku refermentácie a rozvoju nežiaducich mikroorganizmov vo fľaši. Mikrobiologická stabilizácia vína so zvyškovým cukrom. Mikrobiologická stabilizácia vína vo všetkých prípadoch, kde nie sú k dispozícii dostatočné technológie na zaručenie nízkej hladiny kontaminujúcich mikroorganizmov. Prevencia tvorby povrchových kvasiniek víno predávané v demižónoch. Dávkovanie: 20-40 g/hL .
Podobné výrobky
5380280250
SORBOSOL K 250 g
11,39 €
53802801