- +421 917 134 022
- objednavkyalfavpz.sk
Všetky kategórie
- Vinárske potreby
Vinárske potreby
Naspäť - Záhrada, vinica
Záhrada, vinica
Naspäť- Osivá
- Cibuľoviny
- Zemiaky sadbové
- Náradie a doplnky
- Pestovateľské doplnky
Pestovateľské doplnky
Naspäť - Viazací materiál
- Naša vinotéka
- Voľný čas
- Chovateľské potreby
Chovateľské potreby
Naspäť - Viniče - stolové odrody
- Sklo obalové
- Výživa rastlín
- Ochrana rastlín
- Stroje a technické pomôcky
- Ovocné stromy a bobuľové kríky
- Obalový materiál
- Destiláty
5380110050 Enartis Ferm VQ51 50 g
- Podrobný popis
EnartisFerm VQ 51 50 100 500g červené odrody
Klasický červený izolát z Bordeaux na výrobu vysokokvalitného červeného vína vrátane odrôd Merlot, Zinfandel, Cabernet, Syrah a ďalších. EnartisFerm VQ51 zvýrazňuje odrodové arómy a pridáva na komplexnosti zlepšením ovocných tónov. Vďaka bohatej produkcii manoproteínov a glycerolu prispieva k farebnej stálosti a guľatosti vína.
EnartisFerm VQ51 rešpektuje odrodový charakter a zvyšuje výraznosť plodov, produkuje plné červené vína s jemnou extrakciou tanínov. Táto charakteristika, v spojení s jeho schopnosťou zvýšiť štruktúru vína robí EnartisFerm VQ51 vhodným pre výrobu vín vyrobených z nezrelého hrozna. Jeho schopnosť uvoľňovať veľké množstvo manoproteínov prispieva k stabilite farby a zvyšuje pocit v ústach.
Teplota fermentácie 20 - 30ºC.
Tolerancia alkoholu ≤ 16 %
Použitie: Fermentácia červených vín určených na vyzrievanie v sudoch, Fermentácia nezrelého červeného hrozna
Dávkovanie: 20-40 g/hl
Klasický červený izolát z Bordeaux na výrobu vysokokvalitného červeného vína vrátane odrôd Merlot, Zinfandel, Cabernet, Syrah a ďalších. EnartisFerm VQ51 zvýrazňuje odrodové arómy a pridáva na komplexnosti zlepšením ovocných tónov. Vďaka bohatej produkcii manoproteínov a glycerolu prispieva k farebnej stálosti a guľatosti vína.
EnartisFerm VQ51 rešpektuje odrodový charakter a zvyšuje výraznosť plodov, produkuje plné červené vína s jemnou extrakciou tanínov. Táto charakteristika, v spojení s jeho schopnosťou zvýšiť štruktúru vína robí EnartisFerm VQ51 vhodným pre výrobu vín vyrobených z nezrelého hrozna. Jeho schopnosť uvoľňovať veľké množstvo manoproteínov prispieva k stabilite farby a zvyšuje pocit v ústach.
Teplota fermentácie 20 - 30ºC.
Tolerancia alkoholu ≤ 16 %
Použitie: Fermentácia červených vín určených na vyzrievanie v sudoch, Fermentácia nezrelého červeného hrozna
Dávkovanie: 20-40 g/hl
Podobné výrobky
5380190050
Enartis Ferm ES 123 50 g
3,80 €
5380090050
Enartis Ferm TOP Essence 100 g
3,80 €
9999920 2
Enartis Ferm D20 60g
3,68 €
9999911 1
Enartis Ferm Q7 50 g
3,70 €
5380030100
Enartis Ferm Aroma white 100 g
8,00 €
5380080050
Enartis Ferm Red Fruit 50 g
4,00 €
53800801000500
Enartis Ferm Vintage Red 50 g
4,00 €
5380060100
Enartis Ferm Q5 100 g
12,96 €
5380060050
Enartis Ferm Q5 50 g
6,50 €
5380040100
Enartis Ferm ES 488 100 g
5,60 €
5380040050
Enartis Ferm ES 488 50 g
3,80 €
5380110100
Enartis Ferm VQ51 100 g
8,00 €
5380110050
Enartis Ferm VQ51 50 g
4,00 €
538027250
Enartis Ferm Q Citrus 250 mg
18,00 €
538027100
Enartis Ferm Q Citrus 100 g
7,15 €
538027